I made this widget at MyFlashFetish.com.

sâmbătă, 29 octombrie 2011

STUDIILE RADIATIILOR produse de TELEFONUL MOBIL - EMF. IMAGINI in INFRAROSU

Testele urmatoare sunt efectuate in 14.03.2010, în laboratoarele Harmonic FM, producătorul de Holograme CieAura. Testele au fost efectuate pentru a stabili efectele telefoanelor mobile asupra organismului uman, în special asupra capului şi creierului.

IMAGINEA TEMPERATURII SUBIECTULUI 1 la UTILIZAREA TELEFONULUI MOBIL
Primul test de mai jos, arată un subiect în stare naturală înainte de aplicarea telefonului mobil la cap în acelaşi mod în care se face de mai multe ori pe zi pentru a trimite şi primi apeluri telefonice:
A doua imagine este cu acelaşi subiect în acelaşi  timp cand aplica telefonul mobil la cap (AER) pentru a vorbi sau a răspunde la un apel. Reţineţi că efectele radiaţiilor telefonului mobil au fost testate în timpul apelurilor reale şi fără a fi in timpul unui apel real. S-a constatat că efectele la cap au fost aceleaşi, dupa cum au fost înregistrate de către imaginea termica , indiferent dacă telefonul a fost în timpul unui apel sau pe modul inchis
Imaginea de mai jos a fost luată după ce telefonul mobil a fost plasat la ureche in acelasi fel cum s-ar putea face pentru a prelua un apel. Aceasta arată o creştere mult mai mare de caldura la cap şi gât cu aplicarea telefonului mobil la ureche, aşa cum s-a constatat, cu creşterea în roşu şi de culorile inchise după aplicarea telefonului.
Următoarea imagine de mai jos, a fost facuta după ce s-au aplicat HOLOGRAMELE  EMF CieAura pe ambele părţi ale telefonului şi apoi plasate în acelaşi loc, ca mai sus. Vă rugăm să reţineţi că există o reducere considerabilă de căldură la cap după aplicarea cipului pentru telefonul mobil.
Nu există dovezi ştiinţifice că aceste modificări în organism afectează negativ organismul. Cu toate acestea, puteţi trage propriile concluzii cu privire la efectele asupra organismului, prin utilizarea constantă a telefonului mobil.

IMAGINEA TEMPERATURII SUBIECTULUI 2 la UTILIZAREA TELEFONULUI MOBIL

Un al doilea test dupa Subiectul 1, a fost efectuat pe 14 martie 2010, în casa Harmonic FM, producătorul de cipuri CieAura. Din nou, testul a fost efectuat pentru a stabili efectele telefoanelor mobile asupra organismului uman, în special la cap şi la creier.
Prima poza de mai jos, arată un subiect în stare naturală înainte de aplicarea telefonului mobil la cap în acelaşi mod în care se face de mai multe ori pe zi pentru a trimite şi primi apeluri telefonice:
A doua imagine este cu acelaşi subiect în timp ce aplica telefonul mobil la cap (AER) pentru a vorbi sau a răspunde la un apel. Vă rugăm să reţineţi că efectele radiaţiilor telefonului mobil au fost testate în timpul apelurilor reale şi fără o cerere on-line. S-a constatat că efectele la cap cum a fost înregistrat de către imaginea termica au fost aceleasi, indiferent dacă telefonul a fost în timpul unui apel sau pe modul inchis.
Imaginea de mai jos a fost facuta după ce telefonul mobil a fost plasat la ureche la fel ca si cum s-ar putea face pentru a prelua un apel. Aceasta arată o creştere mult mai mare de căldură la cap şi gât la aplicarea telefonului mobil la ureche, aşa cum s-a constatat de creşterea în roşu şi de culorile inchise după aplicarea telefonului.
Următoarea imagine de mai jos, a fost facuta după ce s-au aplicat cipuri EMF CieAura pe ambele părţi ale telefonului şi apoi plasate în acelaşi loc ca mai sus. Vă rugăm să reţineţi că există o reducere considerabilă de căldură la cap după aplicarea cipului pentru telefonul mobil
Chiar dacă nu există dovezi ştiinţifice că aceste modificări în organism afectează negativ organismul, puteţi vedea că, atunci când hologramele EMF CieAura sunt aplicate pe telefon, ele ajuta corpul sa indeparteze  efectele telefonului la cap.
Orice discuţie ulterioară cu privire la modul de lucru a cipurilor ar revela tehnologii proprietare de producţie.

NOTA:Acestea adesea sunt interpretate greşit prin faptul că frecvenţele si vibratiile sunt baza pentru proiectarea Hologramei CieAura EMF. Pentru a clarifica: Harmonic FM este dezvoltator şi producător de Holograme CieAura şi Harmonic FM a stabilit că frecvenţele şi / sau vibraţiile nu sunt cauza rudimentara de comunicare a creierului şi organismului.Cercetarile facute de Harmonic FM au arătat că frecvenţele si vibratiile sunt o forta de energie care poate fi măsurata şi atunci când sunt absorbite de catre organism, par să creeze anumite efecte. Am constatat că atunci când frecvenţele şi vibraţiile sunt eliminate din organism, există încă, ceea ce este prevăzut în continuare, energiile intrinseci, care funcţionează ca forţă a organismului de comunicare naturala. Aceste " energii intrinseci" nu sunt măsurabile, în acelaşi mod ca şi frecvenţele si vibratiile care sunt măsurabile şi din acest motiv, vom folosi forţele naturale ale corpului pentru a determina existenţa acestor forţe. Din aceste motive, considerăm că este fals si incorect in a descrie rezultatele tehnologiei noastre ca find conduse de frecvenţe sau vibraţii.

Pret HOLOGRAMA EMF: 25 RON
       PLIC MIC (2 HOLOGRAME EMF MARI si 2 MICI): 100 RON
       PLIC MARE (6 HOLOGRAME EMF MARI si 7 MICI): 300 RON
CONCLUZIE:
     Cu NUMAI 12,5 RON/luna PREVENITI CANCERUL de CREIER (GLIOMA), CANCERUL de GLANDA SALIVARA, boala ALZHEIMER, problemele de comportament la copii, problemele de reproducere si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAura EMF!      EMF FORTIFICA REZISTENTA NATURALA a ORGANISMULUI prin CONTRACARAREA EMISIILOR ELECTRO-MAGNETICE produse de TELEFONUL MOBIL, LAPTOP, TV, CUPTOR cu MICROUNDE  Mai multe detalii gasiti in articolul: http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/senzational-acum-puteti-preveni.html
  
    Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 


CARMEN PLESEA, Membru Fondator, Trainer Calificat si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com 
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online in Compania CieAura, direct aici:  www.carmenplesea.cieaura.com
Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator, Trainer Calificat si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro ) 
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
    Pentru mai multe detalii despre HOLOGRAMELE CieAURA, cititi articolele urmatoare:
HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA (http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/hologramele-energetice-made-in-usa.html )
BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/bratara-energetica-nba-wnba-cieaura-cx2.html )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu