I made this widget at MyFlashFetish.com.

luni, 7 noiembrie 2011

EFFECTIVENESS of the CieAura WEIGHT MANAGEMENT SYSTEM on WEIGHT REDUCTION, RANDOMIZED BLIND PLACEBO-CONTROLLED STUDIES on the EFFECTS of HOLOGRAPHIC CHIPS for the REDUCTION of PAIN, RHINOSINUSITIS, SLLEEP and CX2 WRISTBANDS

Dragii mei,

Mai jos puteti vedea un mail primit de la Dr. ATUL GUPTA, seful bordului medical CieAura.

Va rog sa-l cititi cu foarte mare atentie.

Cine doreste sa aibe o asemenea revista poate sa o comande din oficiul virtual www.carmenplesea.cieaura.com


Lideri CieAura,

L-am rugat pe Dr. Atul Gupta sa impartaseasca gandurile sale si sugestiile cu privire la aparitia CieAura Medical Journal. Va rugam sa cititi comentariile Dr. Gupta si sa le comunicati cu liderii vostri si cu echipele voastre imediat. Noi suntem siguri ca voi o sa fiti de acord ca aceste informatii sunt foarte valoroase in calatoria noastra de a impartasi CieAura intregii lumi. Multumesc dr. Gupta, mebrilor PAC si liderilor. Faceti ca astazi sa fie o zi CieAura extraordinara!


Lideri,

Ati fost selectati pentru a primi aceste informatii pentru ca noi apreciem calitatile voastre de lideri si recunoastem realizarile voastre. Cunoasterea reprezinta... putere, si vrem ca sa te imputernicim pe tine cu unele fapte cheie cu privire la publicatia noastra in Jurnalul Medical, 'Terapii alternative in sanatate si medicina''. Aici agsiti ceea ce vreti voi sa stiti pentru a educa si conduce mai bine echipele voastre, sa puteti raspunde la orice intrebare legata de aceasta publicatie.


1. Ce inseamna revista ''Jurnalul Medical''? 

Aceasta este o revista care are un consiliu de revizuire format din medici din multiple domenii ale medicinii. Cand un studiu este trimis pentru a fi publicat in Jurnalul Medical, trebuie sa fie scris si structurat int-un anumit format. Este necesar sa aibe anumite tipuri de referinte provenite din surse medicale credibile care valideaza orice informatie de baza si care poate sa sustina orice afirmatie facuta. De exemplu, daca spunem ca in studiul hologramelor de durere, un anumit nr de oameni, sa spunem X, sufera de o anumita tipologie de durere, atunci trebuie sa existe o referinta care sa sustina acest studiu.


2. Ce face consiliul de revizuire? 

Consiliul de revizuire diseca intregul studiu. Acest consiliu verifica fiecare parte a acestor informatii si pun intrebari pentru a defini fiecare termen ca de ex. '' energie'', ''echilibru'' si ca acesti termeni sa fie constanti si sa aibe aceeasi semnificatie pe parcursul intregului studiu. acest consiliu, de asemenea verifica fiecare referinta ca sa vada daca exista si sustin punctul de vedere din studiul respectiv.


3. De ce este atat de important sa fie publicat in Jurnalul Medical? 

Nu oricine sau orice poate fi publicat in acest jurnal. Exista foarte multe reviste ''de aruncat la cos '' dupa ce vor fi citite, care publica opiniile mereu. Ca sa fie publicat in Jurnalul Medical necesita acordul multor medici cu foarte multe specialitati sa revada aceste studii in cel mai mic detaliu si care au acceptat ca totul este valid din punct de vedere medical, demonstrate stiintific si acceptate de comunitatea medicala.


4. De ce ''Terapii alternative in sanatate si medicina''?

Acest jurnal este indexat in ''index medicus''. Asta inseamna ca este una dintre revistele de elita care au fost acceptate sa fie arhivate de catre comunitatea de cercetari medicala. Jurnalul Asociatiei Medicale Americane impreuna cu Jurnalul de medicina New England  sunt indexate in acelasi index medicus. Acesta este calibrul acestui jurnal. Revista ''terapii alternative'' are un numar de peste 30.000 cititori si se afla prezenta in peste 50 de tari.  Este SINGURA revista ''terapii alternative'' care sa fie indexate in index medicus.


5. A platit CieAura ca sa fie publicate articolele in jurnal? 

Absolut NU. Aceasta nu este o reclama. Aceasta este o editie speciala a jurnalului medical. Fiind sponsorizata de CieAura inseamna ca jurnalul a tiparit o  editie speciala pentru compania noastra. Fiecare studiu, articol a trecut prin aceeasi pasi ai comisiei de validare. Fiind sponsorizata de CieAura inseamna ca  odata ce a  fost acceptata de consiliul de revizuire al medicilor, iar apoi verificata de cel care o publica, CieAura a platit costurile de tiparire ale jurnalului bazat pe numarul de copii pe care noi vrem sa le avem in plus fata de cei care sunt inscrisi sa primeasca jurnalul. aceasta este o editie actuala a acestui jurnal. 


6. Poate jurnalul medical sau parti ale jurnalului sa fie xeroxate sau fotocopiate de catre distribuitori? absolut NU. in primul rand si cel mai important, acest lucru va  incalca direct legea dreptului de autor care protejeaza jurnalul si integritatea sa. ESTE IMPOTRIVA LEGII SA DISTRIBUI SAU SA IMPARTI FOTOCOPII ALE JURNALULUI. in al doilea rand ... arata foarte ieftin. Daca arati aceste informatii, produsele noastre, oportunitatea noastra cu cineva , atunci tu vrei sa o faci cu clasa, la fel ca si cum ar proceda o persoana de afaceri de success. Sa arati o fotocopie urata nu este profesional si nici nu iti demonstreaza clasa sau succesul. Aceasta se aplica atat distribuitorilor din SUA cat si distribuitorilor internationali. Prin lege, suntem obligati sa punem in aplicare acest lucru pentru a proteja compania. Odata cu puterea vin si responsabilitatile. Tu ai aceste informatii si prin aceasta trebuie ridicat si stabilit un standard prin a mentiona clar fiecarei persoane cu care lucrezi si sa conduci prin exemplu. Daca copii/ fotocopii sunt facute si puse in circulatie, noi trebuie sa stim despre acest lucru. 


Foloseste aceste informatii pretioase ca sa educi si sa-i faci mai puternici pe cei din jurul tau. Speram ca acest lucru va va permite tuturor sa vorbeasca dintr-o lumina si pozitie favorabila in ceea ce priveste valoarea si integritatea acestui jurnal.


Apreciem tot ceea ce aduceti companiei noastre uimitoare.


Atul M. Gupta, MD
Chief Medical Officer
CieAuraLLC

Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura din orice colt al lumii, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator, Trainer Calificat si Distribuitor Autorizat International NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com
           holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
           bratarihologramecieaurashop@gmail.com

Livrare prin posta, in toata lumea
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie sau poti comanda online direct de pe site-ul oficial:  www.carmenplesea.cieaura.com

Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat - International NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 

Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )

Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

Profil oficial pe neogen: BRATARI ENERGETICE CX2 PLUS CieAura ( http://www.neogen.ro/Bratari_Energetice_CX2_CieAura )

    Pentru mai multe detalii despre HOLOGRAMELE CieAURA, cititi articolele urmatoare:
HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/hologramele-energetice-made-in-usa.html ) ,

BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu