I made this widget at MyFlashFetish.com.

luni, 17 octombrie 2011

HOLOGRAMA ENERGETICA pentru DURERI - PURE RELIEF CieAura

De-a lungul vietii, oamenii sufera de diverse dureri. Acestea pot fi acute, cu un inceput  si un sfarsit distinct sau cronice, de durata, pentru o perioada continua de timp.
Desi cercetarile au facut progrese mari in tratarea durerilor si a disconfortului cauzat de acestea, exista inca o lipsa de informatii si o necesitate pentru  tratamente mai eficiente. Dupa cum arata studiile, tratamentele actuale pentru durere pot fi periculoase, creeaza dependenta si in anumite circumstante, pot provoca leziuni organelor interne.
Disconfortul poate aparea intr-o anumita zona (genunchi, spate, umar, etc) sau poate fi simtit la nivelul intregului corp. Atunci cand organismul sufera un
disconfort, putem spune ca nu este perfect echilibrat din punct de vedere energetic.
Hologramele PURE RELIEF CieAura (“Cipurile Holografice Transparente CieAura” pentru dureri)  sunt realizate pentru a-ti ajuta organismul sa faca fata disconfortului, oferind o alternativa sigura si eficienta sau ca supliment in contracararea durerilor.
Atunci cand organismul are un disconfort, energia se concentreaza natural pe zona afectata. Hologramele PURE RELIEF CieAura, ca si acele in acupunctura, sunt capabile de a reorienta energia atunci cand sunt plasate pe unul din punctele care creaza disconfort! 
HOLOGRAMA impotriva DURERII (PURE RELIEF), avand o forma rotunda (D = 2,4 cm), aplicată la nivelul zonei dureroase, diminuează sau elimină orice durere acută sau cronică. Nu are niciun fel de reacţie adversă, putând fi folosită şi în timpul sarcinii, când majoritatea medicamentelor sunt contraindicate din cauza efectelor negative pe care le pot avea asupra fătului. Se recomandă utilizarea ei atâta timp cât persistă durerea. IN TOTAL, ESTE ACTIVA intre 24 - 72 de ORE.
 
CUM FUNCTIONEAZA  Hologramele pentru dureri PURE RELIEF
Exista multe sisteme in corpul nostru care conduc/transfera variate tipuri de energie si informatii de la un loc la altul. Toate sistemele (tesuturile, organele, celulele, moleculele, atomii, particulele subatomice) lucreaza impreuna, energetic, pentru a produce un intreg. Fiecare dintre acestea produce vibratii si fiecare are o frecventa proprie, perfecta si armonioasa. In termeni de vibratie, corpul omenesc poate fi comparat cu o orchestra simfonica. Stim ca exista multe organe si sisteme organice care genereaza campuri electromagnetice si folosesc aceste campuri pentru a dirija/regla corpul. Vibratiile din aceste campuri sunt masurabile. Toate sistemele organice interactioneza impreuna si schimba informatii pentru a ne mentine sanatosi. Nici un sistem nu functioneaza in totalitate singur. Pentru reactia corpului la ranire, sa analizam putin sistemul nervos central. El este compus din doua tipuri separate de celule: celulele nervoase sau neuronii si celulele perineurale. Sistemul clasic nervos sau sistemul nervos neuronal este format din neuroni. Sistemul nervos neuronal ajunge in fiecare parte a corpului deoarece neuronii conduc informatia dintr-un anumit loc spre altul sub forma de impuls electric. Acest sistem foloseste un tip de semnal digital, are viteza mare si volum mare de transfer de informatii.
“Cipurile Holografice Transparente CieAura” pentru dureri reprezinta o tehnologie revolutionara care combina tratamentele homeopatice dezvoltate de peste 3000 de ani cu tehnologia secolului 21.
Echipamentul patentat CieAura implanteaza cu acuratete vibratii intrinseci in hologramele (cipurile holografice transparente) energetice. Formulele implementate sunt programe multi procesurale ale mai multor vibratii compuse, care sunt bazate pe studii homeopatice. Cipul este efectiv o holograma programata, avansata, care “vorbeste” cu corpul tau. Tot ce este in corpul tau vibreaza. Hologramele lucreaza cu semnalele vibratiilor din corp pentru a elibera de dureri si pentru a imbunatati procesul de vindecare. Foarte des se poate intampla ca durerea sa dispara in cateva secunde.
Cipurile Holografice pentru dureri sunt facute pentru a usura aproape instantaneu mai multe tipuri de durere. Pentru durerile cu durata mai mare cum ar fi cele de spate sau migrenele, este posibil sa dureze intre o ora pana la o zi pentru a ameliora durerea sau chiar sa o faca sa dispara de tot. Aceste remarcabile cipuri folosesc vibratii intrinseci pentru a obtine aceste rezultate. Cipurile nu sunt periculoase si nu sunt transdermale, absolut nici un medicament nu intra in corp, nu creaza mahmureala si nu exista efecte secundare. O hidratare corecta este esentiala pentru ca cipurile sa functioneze la nivel normal.
Numerosi oameni suferă de disconfort în zonele cu probleme, cum ar fi genunchi, spate şi umeri. S-a estimat că aproape 80% din populaţia lumii va suferi de disconfort de spate la un moment dat în viaţa lor. Hologramele PURE RELIEF CieAura se pot utiliza pentru:
- DURERI DE CAP, MIGRENE, NEVRALGII, MAHMUREALA
- DURERI REUMATICE, ARTICULARE, DE COLOANA (
Dureri de genunchi, dureri de cot, dureri de incheietura, dureri de umar, dureri de glezna, dureri de sold, dureri de picioare, entorse, intinderi musculare si dureri atletice si multe alte dureri comune din corp)
- DURERI MENSTRUALE, DE INIMA, ATAC DE PANICA
- DURERI DE GAT, RACELI, DE MASEA
- DURERI MUSCULARE, FEBRA MUSCULARA
- DURERI DE TIP DIGESTIV (GASTRITA, ULCER, COLON IRITABIL)

- CRIZE DE PALPITATII SI RESPIRATIE GREA
- CRIZE DE SCIATICA, HERNIE DE DISC;
- ELIMINAREA NISIPULUI SI A PIETRELOR DE LA RINICHI

- PSORIAZIS, ZONA ZOSTER
diverse boli ce acţionează prin reducerea aportului de oxigen, precum:
- CARDIOPATIE ISCHEMICA
- INSUFICIENTA CIRCULATORIE CEREBRALA
- ARTERIOPATIE OBLITERANTA A MEMBRELOR


NU UITA: NU CONTIN NICIUN FEL DE MEDICAMENT, ca urmare NU EXISTA EFECTE SECUNDARE sau REACTII ADVERSE!

   CUM FUNCTIONEAZA HOLOGRAMELE?
  Asezate in zona dureroasa, schimba vibratia locala si disipeaza durerea acuta sau cronica. Hologramele stimulează sistemul energetic al corpului prin interferenta vibratiilor stocate in ele cu cele proprii organismului, în acelaşi mod în care o face şi acupunctura sau presopunctura fără a se mai apela la mijloace externe (ace, cristale, presiune). Acestea se aplică prin lipire de piele fără niciun disconfort pentru pacient. Vibraţiile emise de holograme interferează cu energia care circulă prin meridianele pacientului şi fac să crească frecvenţa în anumite zone în care durerea sau boala au determinat reducerea acestor frecvenţe.
.  Astfel, aplicarea hologramelor terapeutice in anumite zone specifice, care corespund anumitor puncte cheie de pe traiectul meridianelor de acupunctura, determina un proces de activare a cipurilor, tradus prin emisie locala de biofotoni, care determina diferite efecte specifice la nivel local celular transmise foarte rapid (pentru ca undele se propaga cu o viteza foarte mare de la o celula la alta) la nivel de organ sau/si la nivel general (al intregului organism). Ansamblul acestor efecte este în măsură să contribuie la echlibrarea unei anumite disfuncţii a unui organ, sistem de organe, aparat sau chiar a intregului organism.
      Hologramele terapeutice sunt exclusiv de UZ EXTERN si actioneaza non-transdermal, adica nu contin nicio substanta chimica care sa patrunda in organism prin piele, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, NU AU REACTII ADVERSE, EFECTE SECUNDARE,  CONTRAINDICATII si NU DAU DEPENDENTA.
   Bolile functionale (depresia, insomnia, sindroamele functionale de tub digestiv), maladii tratabile doar simptomatic prin medicina alopata, se pot vindeca complet dupa circa 2- 4 luni de tratament. 
   Pacientul trebuie să consume neapărat doi-trei litri de apă pe zi. Apa este cea care permite transferul acestor vibraţii, prin urmare dacă organismul este deshidratat ele nu vor fi transmise corespunzător şi atunci hologramele nu vor acţiona la potenţialul lor maxim
- se aplica pe/sau in jurul sursei de disconfort. 
O holograma PURE RELIEF aplicata pe sursa poate reduce sau elimina disconfortul. In cazul in care continuati sa aveti disconfort mai aplicati inca o holograma PURE RELIEF pe partea opusa zonei de disconfort. Cu alte cuvinte, desenati o linie imaginara dreapta prin sursa de disconfort si aplicati cate o holograma la fiecare capat al liniei, la fel cum este aratat in imagine.
- daca este necesar, se poate aplica inca o holograma intre zona de disconfort si creier, de obicei pe partea posterioara a corpului in apropierea maduvei sau la baza gatului.
De exemplu, daca va doare genunchiul, aplicati o holograma pe/sau in jurul zonei de disconfort si o alta pe partea posterioara in mijloc sau mai jos.

Nota: rezultate optime se obtin daca hologramele PURE RELIEF CieAura,  se folosesc in tandem cu Hologramele PURE ENERGY PLUS CieAura, care potenteaza efectul primelor!

MOD DE FOLOSIRE
Se pot utiliza mai multe holograme PURE RELIEF in acelasi timp.
  1. Cel mai bine este sa folositi hologramele pe ambele parti ale zonei durereose.
  2. Utilizarea optima este de 1-3 zile. Inlocuiti daca durerea revine.
  3. Cipurile nu sunt transdermale ( nimic nu intra in corp).
  4. Daca durerea continua, adaugati inca o holograma si lasati 24 de ore pentru ca aceasta  sa isi faca efectul. In majoritatea cazurilor durerea dispare foarte repede.
  5. Daca aveti o anumita medicamentatie, consultati medicul inainte de a le folosi.
  6. Poate fi folosit si pe animale, cu acelasi efect.
  7. Cele mai bune rezultate sunt obtinute atunci cand corpul este bine HIDRATAT!
  8. Tineti-le departe de magneti puternici, deoarece acestia le pot sterge informatiile.
  9. Daca cipurile s-au udat si nu se mai pot lipi, ii puteti lipi cu un plasture tip pansament punandu-l peste cip.
  10. Se poate dormi cu ele.
Atentie: Cipurile Holografice pentru dureri se activeaza imediat atunci cand se afla la o distanta mai mica de 5 cm fata de corp. Datorita acestui fapt, nu este necesara aplicarea lor direct pe piele ci pot fi tinute direct in buzunare.
- de obicei si la majoritatea persoanelor are efect imediat (chiar si 20 secunde), in cateva minute de la aplicarea pe locul dureros sau in maxim 1 ora
- durata de viata a unui astfel de chip este de 1-3 zile, cu o medie de 48ore/chip!
- eficienta incepe sa scada dupa circa 2 zile si se reduce foarte mult dupa o saptamana
- daca nu sunt folosite continuu pe parcursul unei zile, durata de viata a cipului se prelungeste cu intervalul de timp cat acesta a fost inactiv!

CINE POATE UTILIZA HOLOGRAMELE?    
HOLOGRAMELE pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.

    CAT DUREAZA SI CARE ESTE TERMENUL DE VALABILITATE AL HOLOGRAMELOR?
   HOLOGRAMELE sunt ACTIVE intre 24 - 72 de ORE. HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA!  
Dacă o durere de cap cedează dupa 20 de secunde, 2 sau 20 de minute, holograma se îndepărtează şi poate fi utilizată din nou, când apare o nouă durere, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.


Exemplu: daca o HOLOGRAMA este activa 24 ore, respectiv 1440 minute, considerand ca toate durerile la care este utilizata trec in 3 minute (ceea ce este exagerat, majoritatea durerilor dispar in mai putin de 1 minut), inseamna ca HOLOGRAMA va fi utilizata de minim 480 de ori. Cat ar costa cele mai ieftine 480 pastile de durere ????  Si nu aveti garantia ca durerea va trece cu o singura pastila! 
Daca toate durerile trec intr-un minut, atunci HOLOGRAMA activa 24 de ore, va fi utilizata de 1.440 ori.
       Între administrări, HOLOGRAMA trebuie ţinută departe de corp, pentru a nu fi activată. Ea se activeaza cand este la 5 cm de corp, astfel incat ea isi poate face efectul chiar daca o tineti intr-un buzunar.
    Datele de pe o holograma  durează  peste 50 de ani, astfel încât termenul de valabilitate este aproape nelimitat!


Hologramele PURE RELIEF CieAura sunt ambalate in plicuri ce contin 18 bucati.
Pret:
- 19,9 lei/ 1 holograma PURE RELIEF (minim 5 bucati)
- 269 lei/ 1 plic care contine 18 holograme PURE RELIEF (14,9 lei/ 1 holograma pentru comenzi intre 1-5 plicuri)
- 249 lei/ 1 plic care contine 18 holograme PURE RELIEF (13,8 lei/ 1 holograma pentru comenzi intre 6-10 plicuri)
- 229 lei/ 1 plic care contine 18 holograme PURE RELIEF (12,7 lei/ 1 holograma pentru comenzi intre 6-10 plicuri)

UNDE POT FI TESTATE SAU CUMPARATE HOLOGRAMELE? 
  HOLOGRAMELE si BRATARILE CX2 Plus NU SE GASESC in FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!
Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator, Trainer Calificat si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com 
             holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com    
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura:  www.carmenplesea.cieaura.com
Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Canal oficial pe YouTube: CarmenPlesea's Channel ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea )
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
  

2 comentarii:

  1. stimata doamna
    aveti marfa frumoasa si interesanta.Pacat ca in afara de asta si ce scrieti dvs nu se stie mare lucru despre aceste ciudate bratari.
    Unde aveti magazine in tara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, stimata doamna Eva... daca veti citi cu atentie, pana la final, articolul, veti gasi si paragraful in care scrie: "HOLOGRAMELE si BRATARILE CX2 Plus NU SE GASESC in FARMACII sau ALTE LOCATII din ROMANIA!..." si cum pot fi comandate produsele... De asemenea, in celelalte articole aflati ca firma este deschisa in SUA in 2009

    RăspundețiȘtergere