I made this widget at MyFlashFetish.com.

marți, 8 noiembrie 2011

Prezentarile BUSINESS OPPORTUNITY CieAura din ROMANIA in perioada 01.11.2011- 30.11.2011


Raspandeste sanatatea si profita de cea mai ofertanta oportunitate de afacere, participand alaturi de cat mai multi prieteni, rude, cunostinte la aceste prezentari open ale HOLOGRAMELOR si a CELOR MAI PUTERNICE BRATARI ENERGETICE din LUME = CieAura
MANNY "PACMAN" PACQUIAO,  ELVIN HAYES, LISA LESLIE,
baschetbalistii din NBA si WNBA, GICA HAGI,
CATALIN MARUTA, GHITA MURESAN, CRISTINA CIOCAN, DORU OCTAVIAN DUMITRU, GIGI BECALI, MEME STOICA, PUYA, DAIANA ANGHEL, ANDREEA POPESCU sunt doar cateva nume ale celor care au ales sa poarte BRATARA ENERGETICA CX2 PLUS CieAura.
Cei care doresc sa participe la aceste evenimente, trebuie sa-mi confirme numele la telefon 0765.490.002, iar la eveniment trebuie sa scrie pe biletelul primit la intrare ca sunt invitati de
CARMEN PLESEA, ID 424289
Pentru protectia datelor dvs, INSIST sa nu va lasati numerele de telefon si adresele de e-mail REALE! 
INTRAREA este GRATUITA!
Va rog sa ma contactati dupa participarea la prezentare pentru a-mi impartasi impresiile si dorintele dvs in ceea ce priveste Compania CieAura.
MULTUMESC

BIZZ OPP la PLOIESTI
Marti, 08.11.2011, ora 18.00

CASA CORPULUI DIDACTIC (Str. Democratiei Nr 35, Ploiesti, România)
Conferenţiari: ELENA ENIKO MARIAN, OVIDIU CIORNEA
BIZZ OPP la BUCURESTI
Miercuri, 05.10.2011, ora 18.45
HOTEL IBIS, sala ENESCU
Conferenţiari: MAIA FAGARASAN, OVIDIU CIORNEA
BIZZ OPP la CRAIOVA
Joi, 10.11.2011, ora 18.00
INSPECTORATUL SCOLAR DOLJ (CASA CORPULUI DIDACTIC) (Str. Ion Maiorescu nr 6, Craiova, România )
Conferenţiari: ELENA ENIKO MARIAN, Dr. CONSTANTIN ERENA
BIZZ OPP la BUCURESTI
Miercuri, 16.10.2011, ora 18.45
HOTEL IBIS, sala ENESCU
Conferenţiari: CATALIN SARARU, MIRCEA DRAGUT
BIZZ OPP la DEVA
Miercuri, 16.10.2011, ora 17.45
INSPECTORATUL SCOLAR DEVA (Str. Gheorghe Baritiu, nr. 2)
Conferenţiar: CLAUDIA PANTIS
BIZZ OPP la ORADEA
Miercuri, 16.10.2011, ora 17.45
Hotel MAXIM (str.Victor Babes)
Conferenţiar: RONELA CLEP
BIZZ OPP la PITESTI
Joi, 17.11.2011, ora 18.00
Hotel ALCADIBO (bdul 1 Mai)
Conferenţiari: CATALIN SARARU, OVIDIU CIORNEA
BIZZ OPP la TIMISOARA
Marti, 29.11.2011, ora 18.45
HOTEL ANGELLIS  (Diviza 9 Cavalerie nr 91A sala ENESCU)
Conferentiar: DR.CATALIN SARARU
BIZZ OPP la PLOIESTI
Marti, 29.11.2011, ora 18.45
Casa Corpului Didactic, strada Democratiei 35
Conferenţiari: CATALIN SARARU, OVIDIU CIORNEA
BIZZ OPP la BUCURESTI
Miercuri, 30.11.2011, ora 18.30
HOTEL IBIS Sala ENESCU)

BIZZ OPP la ORADEA
Miercuri, 30.11.2011, ora 18.45
Hotel MAXIM (str.Victor Babes)
Conferenţiar: CLAUDIA PANTIS
BIZZ OPP la DEVA
Miercuri, 16.10.2011, ora 18.45
INSPECTORATUL SCOLAR DEVA (Str. Gheorghe Baritiu, nr. 2)
Conferenţiar: RONELA CLEP
BIZZ OPP la ROMA - ITALIA
Miercuri, 30.11.2011, ora 17.45
ABITART Hotel & Conference Center, Via Pellegrino Matteucci 10 - 00154
Conferenţiar:  Dr. CONSTANTIN ERENA

CONFERENTIARI:
ELENA ENIKO MARIAN - DIAMANT, Diamant, Founding Master Retailer International
Este persoana care a adus afacerea Cieaura in Romania, iar prin Romania s-au deschis celelalte 26 de tari din Europa. Are mai multe mii de persoane in reteaua sa Cieaura si foarte multi lideri in echipa. Este primul Diamant din lume in afara celor din SUA si singurul din Europa. Viziunea ei este formarea unei familii Cieaura compusa din cat mai multi colaboratori care vor sa-si schimbe vietile in BINE ACUM si pentru asta sunt dispusi sa-i ajute si pe altii in acest sens NECONDITIONAT. Crede in unitate si in Dumnezeu.
DR.CATALIN SARARU - Founding Master Retailer International Qualified Trainer
De profesie medic, in prezent este Presedintele Asociatiei de Homeopatie din Romania. Este unul din pionierii in dezvoltarea acestei afaceri in Romania. Adept fidel al terapiilor alternative, a inceput construirea afacerii Cieaura pentru produs, pe care il considera parte din medicina viitorului. Construieste afacerea cu mult elan si entuziasm.
Dr. CONSTANTIN ERENA - Founding Master Retailer International, QT.                                       Este Medic Primar Boli Interne si Specialist in Cardiologie la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca din Bucuresti. Este Asistent Universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti si Doctor in Stiinte Medicale.
Este Membru Fondator Cieaura, a intrat in firma inca de la deschiderea activitatii acesteia in Romania, pentru produs, cu care si-a rezolvat propriile probleme de sanatate si pentru ca si-a dat seama astfel ca poate face foarte mult bine foarte multor oameni cu ajutorul hologramelor energetice. In prezent are in reteaua sa peste 1500 de persoane din multe orase ale tarii, cat si din mai multe tari din Europa. Este pasionat de fizica cuantica si foloseste sistematic hologramele energetice CieAura la pacientii pe care ii are in ingrijire si de aceea, are foarte mare experienta in utilizarea acestor produse.
MAIA FAGARASAN  - Founding Master Retailer International
Inginer chimist, pasionata de fizica cuantica si de procedeele prin care ne imbunatatim in mod continuu starea de sanatate si echilibru, dezvolta afacerea CieAura cu multa pasiune avand teluri foarte mari.
OVIDIU CIORNEA  - Founding Master Retailer International, QT. Este din Bucuresti, de profesie economist. A lucrat peste 15 ani in companii multi-nationale in functii de conducere.
Colaborarea cu CieAura a inceput-o datorita viziunii pe care a avut-o prin implementarea tehnologiei holografice in lumea contemporana. Construieste afacerea cu mult dinamism, avand lideri in toata tara, principiile sale fiind etica, spiritul de echipa si duplicabilitatea.
Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura din orice colt al lumii, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator, Trainer Calificat si Distribuitor Autorizat International NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com
           holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
           bratarihologramecieaurashop@gmail.com

Livrare prin posta, in toata lumea
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie sau poti comanda online direct de pe site-ul oficial:  www.carmenplesea.cieaura.com

Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat - International NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 

Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )

Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

Profil oficial pe neogen: BRATARI ENERGETICE CX2 PLUS CieAura ( http://www.neogen.ro/Bratari_Energetice_CX2_CieAura )

    Pentru mai multe detalii despre HOLOGRAMELE CieAURA, cititi articolele urmatoare:
HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/hologramele-energetice-made-in-usa.html ) ,

BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu