I made this widget at MyFlashFetish.com.

marți, 2 august 2011

CONSTRUIESTE-TI SUCCESUL cu ajutorul celor mai buni! ELVIN HAYES si KENNY ISBELL - DIAMANTI in CieAura

SEMINAR DE CONSTRUIREA SUCCESULUI ,, SBS " la Bucuresti pe data de 23 iulie 2011 cu doi invitati speciali !!!!

Vino la marele eveniment din Romania cu cei mai buni din
Compania CieAura !!!

Cand : 23 iulie 2011 sambata, intre orele 14,00 – 19,00

Unde : Bucuresti , Crystal Palace Balrooms, Calea Rahovei, Nr.198 A

Cine:
ELVIN HAYES

 Diamant in CieAura, Membru al Bordului de Conducere al Companiei CieAura

  
    Elvin Hayes a fost primul jucator selectat în 1968 in Proiectul Colegiu. El a fost de trei ori All-American la Universitatea din Houston şi a condus Universitatea din Houston Cougars la NCAA Final Four de două ori. A intrat în NBA în 1968 şi a condus in NBA ca punctaj si ca recrut în 1969. Elvin a fost un jucător de baschet profesionist, atât pentru Houston Rockets şi Washington Bullets pentru un total de 16 de ani. El a avut o cariera impresionanta de baschet, care a inclus faptul ca a fost al saselea din toate timpurile ca puncte marcate, al treilea din toate timpurile în relansari, al treilea din toate timpurile în domeniul obiectivelor realizate, precum şi All-Star pentru fiecare din primele sale douăsprezece sezoane. Elvin a obţinut, de asemenea, diploma in  Stiinte  la Universitatea din Houston, în 1985. De asemenea, el a lucrat ca un asistent special al directorului Athletic de la Universitatea din Houston 1985-1988. În 1997, Elvin a fost numit unul dintre cei 50 cei mai mari jucători de Baschet All Time. Succesul lui Elvin a continuat şi în lumea afacerilor el a deţinut mai multe reprezentanţe auto de-a lungul anilor, începând din 1987. În 2008, el a devenit deputat de rezervă pentru Departamentul de Serifi ai tarii Liberty  si a Departamentului de Politie a Orasului  Liberty , TX. În plus faţă de aceste realizari, Elvin a primit numeroase premii şi a lucrat in mai multe consilii de conducere de-a lungul anilor. 

KENNY ISBELL 

Triplu Diamant in CieAura, Membru al Corpului Consultativ al
Companiei CieAura

Dupa ce a absolvit Universitatea Baylor, cu o diplomă de licenţă în biologie, Kenny a fost angajat de către Lockheed Martin ca formator al echipajului de astronauti NASA si logistica de specialitate. El a lucrat in cadrul diviziei ,,Life Sciences” şi a fost capabil sa  lucreze cu echipele  celor două misiuni ,,Space Shuttle „ în timp ce se derulau. Kenny a decis să se alăture Apache Petrol în 1996, o afacere de familie cu ulei, fondat  de tatăl său  , care a început în 1971. Apache este un combustibil şi ulei de companie de distributie din zona mai mare Houston. Ele sunt o Alianţă Distribuitor Shell şi de serviciu, industria industriale auto şi transport. El a servit pe Shell Distribuitor in Consiliului consultativ şi se concentrează in cea mai mare parte din timpul său privind dezvoltarea afacerilor şi a crescut compania dintr-o mică afacere de familie intr-o afacere de multe milioane de dolari.
El are o pasiune pentru a ajuta oamenii şi CieAura a fost vehiculu lui pe care l-a cautat.
Kenny se ocupa de activităţile sale CieAura part-time dar reuşeşte să lucreze în activităţile sale zi cu zi. El este onorat să fie o parte a acestei companii, o parte a echipei incredibile de lideri şi în prezent serveşte ca un membru al Consiliului consultativ prezidenţial pentru companie. Kenny este căsătorit cu Amanda şi au doi copii, Madison (6) şi Kenneth W. (4).

Invita cat mai multi la acest eveniment dandu-le sansa sa intalneasca doi oameni
de succes minunati !!!


Programul evenimentului :

13:30 – 13:55 : Inregistrarea participantilor
14:00- 16:00 : Prezentarea oportunitatii CieAura
16:00 - 16:20 : Pauza
16:20 – 19:00: Sesiunea generala

Conditii de participare : 
1.Pentru distribuitori taxa de participare este de 57 Ron ( indiferent la care parte a evenimentului participa);
2.Pentru invitati participarea la prezentarea oportunitatii este gratuita, participarea la sesiunea generala ii costa 19 Ron.
Biletele se mai pot achizitiona miercuri 20 iulie la prezentarea oportunitatii de la Bucuresti ( Hotel IBIS), la fata locului,
sau se pot depune in contul:
RO81 RZBR 0000 0600 0437 8873
MARIAN ELENA ENIKO
BANCA RAIFFEISEN SATU MARE

Se poate intra doar pe baza de invitatie ( atat pentru distribuitori cat si pentru invitati ), de aceea va rog mai intai sa treceti pe la masa de inregistrare,
apoi sa mergeti la usa de intrare in sala.
MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI COOPERARE .
CONCURSURI:
Toti cei care isi cumpara biletele pana inclusiv miercuri 20 iulie 2011, vor participa la o tombola, premiul fiind 2 BRATARI CX2 !
Toti cei care vor avea cel putin 4 invitati prezenti la acest eveniment la sesiunea generala ( persoane care au platit 19 Ron), vor participa la o tombola, premiul fiind 3 BRATARI CX2 !!!!!!!!!
INVITATII TREBUIE sa-mi confirme prin SMS numele si la prezentare trebuie sa SPECIFICE la prezentare ca AU FOST INVITATI de CARMEN PLESEA ID 424289  
Cei care doresc mai multe detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: holograma_sanatatebanitimpliber@yahoo.com
            carmen.cieaura@gmail.com 
            bratarihologramecieaurashop@gmail.com
Livrare prin posta, in toata tara
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct aici:  http://www.carmenplesea.cieaura.com/
 
Prezentarea oportunitatii CieAura in Europa cu cei doi invitati speciali:

Elvin Hayes – Diamant
Kenny Isbell – Triplu Diamant
 Romania:
Brasov: 21 iulie 2011, Hotel Cubix
Bdul, Saturn, Nr. 47
inregistrare perticipanti :  18,30 – 19,00
prezentarea oportunitatii : 19,00-20,30

Timisoara : 24 iulie 2011, Hotel NH Timisoara ,
Str Pestalozzi 1/A
inregistrare participanti : 16,30 – 17,00
prezentarea oportunitatii : 17,00 – 19,00
taxa participare:
 pentru invitati gratuit;
 pentru distribuitori 38 Ron

Ungaria:
Debrecen : 25 iulie 2011, Hotel Divinus
4032 Debrecen, Nagyerdei Krt. 1.
inregistrare participanti : 17,30 – 18,00
prezentarea oportunitatii : 18,00 – 20,00

Pagina oficiala
pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura  ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Profil oficial pe Google:
BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop  ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5:
BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura        ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
Pentru a afla mai multe detalii despre aceste HOLOGRAME MINUNE, cititi si articolele urmatoare:
CieAura - HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html ) CieAura - BRATARA ENERGETICA CieAura CX2 PLUS = cea mai puternica brătară de energie din lume ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/bratara-energetica-cieaura-cx2-plus-cea.html )  CieAura - SENZATIONAL! ACUM puteti preveni CANCERUL de CREIER si nu numai, DOAR cu HOLOGRAMA CieAura EMF ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/06/preveniti-cancerul-de-creier-si-nu.html )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu