I made this widget at MyFlashFetish.com.

duminică, 5 februarie 2012

PURE ENERGY PLUS CieAura HOLOGRAME ENERGETICE ORIGINALE made in SUA pentru MAI MULTA ENERGIE, FORTA, VITALITATE, ECHILIBRU, FLEXIBILITATE, REZISTENTA


 HOLOGRAME ENERGETICE ORIGINALE made in SUA pentru MAI MULTA ENERGIE, FORTA, VITALITATE, ECHILIBRU, FLEXIBILITATE, REZISTENTA
HOLOGRAMA pentru SPORTIVI (PURE ENERGY PLUS)- avand forma ovala (D = 3,1 cm; d = 1,7 cm), determină o creştere a forţei musculare, a flexibilităţii si a stabilităţii, cat şi a clarităţii mentale, făcând ca sportivii si cei care le utilizează să aibă performanţe mult mai bune.
Cipurile Holografice Transparente CieAura PURE ENERGY PLUS sunt o noua tehnologie revolutionara ce combina peste 3000 de ani de tratamente homeopatice cu tehnologia secolului 21. Echipamentul patentat CieAura implanteaza cu acuratete vibratii intrinseci in cipul holografic transparent. Formulele implantate sunt programe multi-procesurale a mai multe vibratii compuse care sunt bazate pe combinatii de studii homeopatice. Cipul este efectiv o holograma avansata programata care comunica cu corpul tau. Tot ce este in corpul tau vibreaza. Cand aceste vibratii sunt pe frecventa optima si armonioasa, noi suntem bine si totul este eficient. Cand orice vibratie se abate de la frecventa armonioasa, noi ne imbolnavim, devenim obositi, sistemul imun isi pierde eficienta etc.Ganditi-va la organism ca la o orchestra de vibratii. 





Corpul are un conductor central care coordoneaza si face ca partile vibratorii sa lucreze impreuna in armonie. Fizicienii au dovedit ca si corpul emite lumina si ca lumina devine mai stralucitoare cand suntem bolnavi (lumina este o vibratie). Ei cred ca aceasta lumina poate fi conductor central. Cipurile noastre energetice lucreaza cu conductorul central pentru a armoniza optim sau a aduce in echilibru corpul tau. Cipul pentru energie nu creeaza o alta forta pe care tu inca nu o ai, dar face corpul sa functioneze optim, rezultand mai multa rezistenta, vigurozitate si concentrare,  deoarece maximizeaza sistemul imunitar al corpului.







HOLOGRAMELE ENERGETICE PURE ENERGY PLUS pot fi folosite la orice varsta, de la sugar pana la varste foarte inaintate si, ceea ce este si mai important, pot fi folosite pentru toate conditiile patologice aparute in cursul sarcinii si alaptarii, cand cele mai multe medicamente sunt interzise, datorita posibilitatii de trecere prin bariera feto-placentara si de afectare a organismului fatului. De asemenea pot fi folosite fara nici o grija la toti pacientii cu poli-alergii medicamentoase.


MOD DE UTILIZARE:
  1. Plasati HOLOGRAMELE PURE ENERGY PLUSpe puncte de acupunctura dupa cum se vede in imagine.
  2. Mai multe cipuri CieAura pot fi folosite in combinatii.
  3. Cipurile pot fi plasate pe ambele parti ale corpului.
  4. Cipurile nu sunt transdermale; nimic nu intra in corp.
  5. Plasturele PURE ENERGY PLUS poate fi folosit aproximativ 48-72 de ore.
  6. Daca luati medicamente, consultati medicul inainte de a le folosi.
  7. Cipurile Holografice Transparente  PURE ENERGY PLUS trebuie folosite cel putin intre 4 si 5 zile pe saptamana pentru un echilibru consistent al corpului.
  8. Cele mai bune rezultate se obtin daca corpul este hidratat corect.
  9. Nu tineti cipurile in buzunare deoarece ele se activeaza daca sunt la un 1 cm de corp. 
  10. Tineti cipurile departe de magneti puternici deoarece ele pot fi sterse. 
  11. Inainte de culcare indepartati cipurile PURE ENERGY PLUS.


Asezata pe / langa HOLOGRAMA ENERGETICA impotriva oricarei dureri PURE RELIEF, potenteaza efectul acesteia.
HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă (24 - 72 ore).
Hologramele terapeutice sunt exclusiv de UZ EXTERN si actioneaza non-transdermal, adica nu contin nicio substanta chimica care sa patrunda in organism prin piele, ci functioneaza exclusiv prin intermediul stimularii emisiei de biofotoni. De aceea, NU AU REACTII ADVERSE, EFECTE SECUNDARE,  CONTRAINDICATII si NU DAU DEPENDENTA.

 






Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci când sunt plasate pe puncte de acupunctura ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html ) si atunci când organismul este bine hidratat ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html )
Termen de garantie: 50 de ani
Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.
Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html )
Pret:
- 25 lei / 1 holograma PURE ENERGY PLUS, comenzi de minim 4 holograme
- 249 lei/ 1 plic (cca 14 lei/ 1 holograma, comenzi de 1 singur plic)
- 239 lei/ 1 plic (cca 13 lei/ 1 holograma, comenzi intre 2-5 plicuri)
- 219 lei/ 1 plic (cca 12 lei/ 1 holograma, comenzi intre 6-9 plicuri)
- 199 lei/ 1 plic (cca 11 lei/ 1 holograma, comenzi peste 10 plicuri)
Plicul contine 18 holograme energetice PURE ENERGY PLUS
 Cei care doresc alte detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com    
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura:  www.carmenplesea.cieaura.com
Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Canal oficial pe YouTube: CarmenPlesea's Channel ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea )

Profil oficial pe Google:
BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5:
BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu