I made this widget at MyFlashFetish.com.

vineri, 3 februarie 2012

SINUS ALLERGY RELIEF CieAura - HOLOGRAME ENERGETICE pentru RACELI, RINITE ALERGICE, SINUZITA, LACRIMAREA si INFLAMATII ale OCHILOR si NASULUI, SECRETII NAZALE, MANCARIMEA NASULUI, SFORAIT, STRANUT




Hologramele energetice (cipurile holografice transparente) CieAura SINUS ALLERGY RELIEF ajuta la echilibrarea energiilor şi la consolidarea sistemului organismului dumneavoastră, în mod specific se referă la reacţii alergice sinusoidale  şi iti redau funcţiile tale naturale de bază.
Unul din cinci adulţi din SUA are alergii nazale.  Majoritatea oamenilor nu iau simptomele in serios. Ei se obisnuiesc cu congestiile, cu problemele cronice ale sinusurilor şi cu respiratia pe gura, cu tulburările de somn şi cu oboseala.  Dupa o perioada de timp, nici nu-si mai amintesc cum era viaţa înainte sa aiba alergii.



Simptomele comune ale alergiei sinusurilor la alergenii inhalati includ:
- Raceli
- Dureri de gat
- Sinuzita
- Senzaţia de mâncărime la ochi, lăcrimarea si inflamarea lor
- Strănut
- Sforait
- Senzaţia de mâncărime a nasului, secreţii nazale
- Senzaţie de oboseală sau boala

Severitatea simptomelor alergice poate varia foarte mult:
- Simptomele uşoare pot fi aproape nesimţite, doar te fac să te simţi un pic “debransat”.
- Simptomele moderate te pot face sa te simti bolnav, ca si cum ai avea o răceală sau  chiar gripa.
- Alergiile severe sunt extrem de incomode, chiar dand incapacitate. Alergiile grave nazale pot avea un afect de subminare asupra vietii tale. Dacă aveţi alergii extreme vă recomandăm consultarea unui medic specialist.
 HOLOGRAMA pentru RINITA ALERGICA, SINUZITA si SFORAIT  (SINUS ALLERGY RELIEF), avand o forma dreptunghiulara (L = 2,1 cm; l = 1,2 cm), poate fi utilizata 72 de ore încontinuu. În aproximativ cinci minute se observă efectul de dezobstrucţie a nărilor, pacientul respirând normal. Anumite persoane suferă de rinită alergică de ani întregi, fiind dependente de preparate corticoide (BIXTONIM, CLARITINE...). Holograma nu conferă dependenţă şi după o anumită perioadă de utilizare, ce variază de la boală la boală si de cat de veche este boala, aceasta determină o vindecare completă. 
HOLOGRAMELE SUNT REUTILIZABILE SI POT FI FOLOSITE DE LA O PERSOANA LA ALTA! Dacă o problema cedează dupa 20 de secunde, 2 sau 20 de minute, holograma se îndepărtează şi poate fi utilizată din nou, când apare o nouă problema, indiferent daca acest lucru se va intampla peste cateva zile, saptamani sau luni. Practic, HOLOGRAMA poate fi REFOLOSITA până când, cumulat, se adună această durată totala de ore, cât este ea activă.
Cipurile holografice CieAura functioneaza cel mai bine atunci când sunt plasate pe puncte de acupunctura ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/08/ghidul-incepatorului-in-acupunctura.html ) si atunci când organismul este bine hidratat ( http://hologramesibratarienergeticecieaura.blogspot.com/2011/09/importanta-hidratarii-la-folosirea.html ).  
Termen de garantie: 50 de ani
Corpul uman noastre nu este creat pentru a avea reactii alergice.
1.Plasati cipul pentru alergii ale sinusului  în spatele urechii drepte, între linia părului şi a urechi, dupa cum este aratat in imagine. In domeniul acupuncturi acest punct este cunoscut sub numele de SJ 18.
2. Dacă după câteva ore simptomele revin, mutaţi cipul in spatele urechii stangi. Mutand cipul
dintr-o parte în cealaltă de multe ori creşte eficienţa.
3. In unele cazuri puteti opta in a  pune cate unul în spatele fiecarei urechi.
4. Se pot utiliza mai multe Cipuri Holografice Transparente CieAura  (de orice tip)  la un moment dat.
5. Cipurile Transparente CieAura pentru alergii functioneaza neinvaziv, pur şi simplu prin stimularea meridianelor de acupunctura specifice.
6 . Cipul CieAura pentru alergii poate fi lasat pe loc pentru 3 zile sau mai mult. Totusi în mod regulat lasati organismul dumneavoastra să se reseteze. Dupa o zi sau mai multe de utilizare continua – vă recomandăm să le indepartati pentru o oră sau două pentru a permite organismului dumneavoastră  sa se reseteze.
7. Cipurile CieAura sunt non-transdermale, nimic nu intra in corp.
8. Intr-un  caz extrem de lacrimare a ochilor, este posibil să aveţi rezultate excelente prin plasarea unui cip  mai jos de unul sau sub ambii ochi, chiar sub osul obrazului.
 

9. Daca sunteţi pe medicamentatie sau  aveti o condiţie medicală, se recomanda consultarea cu medicul dumneavoastră înainte de a le utiliza.
10. Ca si in cazul celorlalte Cipuri Holografice Transparente CieAura cele mai bune rezultate apar atunci cand cipurile sunt plasate pe punctele de acupunctura si atunci când organismul este bine hidratat.
11. Cipurile Holografice Transparente CieAura se activeaza atunci când sunt plasate la aproximativ 1 cm (2 inch) de corp şi se dezactiveaza atunci când sunt scoase.
12 .Tineti cipurile departe de magneţi puternici, deoarece acestea le pot şterge.
Aceste declaraţii nu au fost evaluate de către produsele FDA. 
Produsele acestei societăţi nu sunt destinate pentru a diagnostica, preveni, trata, vindeca sau vindeca orice boală sau rana. 
Se folosesc DOAR PENTRU UZ EXTERN.
Pentru mai multe detalii, cititi HOLOGRAMELE ENERGETICE = "MEDICAMENTELE" si "ENERGIZANTELE" MILENIULUI TREI, ACUM si la INDEMANA TA ( http://carmenplesea.blogspot.com/2011/05/hologramele-energetice-medicamentele-si.html )


Pret:
- 25 lei / 1 holograma SINUS ALLERGY RELIEF (pret valabil pentru comenzi de minim 4 holograme)
- 249 lei/ 1 plic care contine 12 holograme SINUS ALLERGY RELIEF (cca 21 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi de 1 singur plic)
- 239 lei/ 1 plic care contine 12 holograme SINUS ALLERGY RELIEF (cca 20 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi intre 2-5 plicuri)
- 219 lei/ 1 plic care contine 12 holograme  SINUS ALLERGY RELIEF(cca 19 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi intre 6-9 plicuri)
- 199 lei/ 1 plic care contine 12 holograme SINUS ALLERGY RELIEF (cca 17 lei/ 1 holograma, pret valabil pentru comenzi peste 10 plicuri)
Livrare prin posta, in toata tara
Cei care doresc alte detalii, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, sa se inscrie in sistem si sa devina distribuitori sau sa le ACHIZITIONEZE pentru uz personal, ma pot contacta la: 
CARMEN PLESEA, Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com    
Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura:  www.carmenplesea.cieaura.com
Daca iti place, te rog sa imi dai LIKE la pagina oficiala de pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA ) 
Canal oficial pe YouTube: CarmenPlesea's Channel ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea )
Profil oficial pe Google: BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Profil oficial pe hi5: BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu