I made this widget at MyFlashFetish.com.

luni, 9 ianuarie 2012

PROMOTIA lunii IANUARIE 2012 - TRIPLEAZA-TI COMISIOANELE de PRIMA INSCRIERE si CASTIGA 20.000 $ CASH

DISTRIBUITORI CieAura  DIN TOATA LUMEA
Triplati-va comisioanele si castigati 20.000 $ CASH in luna Ianuarie
Hai sa debutam in anul 2012 cu un start extraordinar si cu mai multi bani!
CieAura acorda 20.000$ cash primilor 5 castigatori!
 Oricine poate castiga si poate castiga mult in cele 28 de zile ale promotiei…
Iata cum puteti castiga:
Perioada promotiei: Duminica, 1 ianuarie 2012 ora 12:00 AM CST - Sambata, 28 ianuarie 2012 ora 11:59 PM CST
Cand sponsorizezi 2 distribuitori noi (care cumpara business center-ul si care aleg sa cumpere unul din pachetele de produse initiale) tu o sa primesti Comision de prima inregistrare Dublu de la cei 2 distribuitori in urma comenzilor lor de inscriere!*
 sau
Sponsorizeaza 3 distribuitori noi (care cumpara business center-ul si care aleg sa cumpere unul din pachetele initiale) si vei primi Comision de prima inregistrare Triplu incepand de la acest distribuitor pana la finalul perioadei de promotie!*
- Nu e nevoie sa cumperi produse pentru a deveni distribuitor CieAura -
De exemplu, cand sponsorizezi 3 distribuitori noi care cumpara business center-ul si fiecare dintre ei aleg sa cumpere pachetul Premium Advantage, in loc de 140 $ comision de prima inregistrare de la fiecare dintre ei, tu o sa primesti 420 $ de la fiecare , in total de 1.260 $. Daca toti acesti 3 distribuitori ar fi fost plasati in echipa platibila, tu ai mai castiga inca 210 $ din comisionul din sistem binar iar totalul va fi de 1.470 $!**
Inca un exemplu ar putea fi atunci cand sponsorizezi 3 distribuitori noi care cumpara business center-ul si fiecare dintre cei 3 cumpara pachetul Home; in loc de 15 $ comision de prima inregistrare de la fiecare tu o sa primesti 45 $ de la fiecare, in total 135 $. Daca toti acesti 3 distribuitori vor fi fost plasati in echipa platibila, tu vei fi castigat inca 15 $ din comisionul din sistem binar!**
-CSV la pachetele initiale au fost reduse pe perioada acestei perioade de promotie-
Pachetele ar putea de asemenea sa fie diferite: unul poate alege sa cumpere pachetul Home, altul pachetul Bussiness Avantaj, iar cel de-al 3 lea pachetul Premium Avantaj; nu conteaza…comisionul de prima inregistrare al fiecaruia va fi triplat.
Aminteste-ti sa sponsorizezi 2 distribuitori noi si o sa primesti comision de prima inregistrare DUBLU sau sponsorizeaza 3 distribuitori noi si o sa primesti comision de prima inregistrare TRIPLU!
- Nu se plateste nici un comision pana cand nu este cumparat un pachet de produse-
PLUS – BONUSURI in valoare de 20,000 $ CASH
Distribuitorul care va genera cele mai multe puncte din inscrieri noi va primi un bonus de 10. 000 $***
Distribuitorul care va ocupa locul 2 va primi un
bonus de 5.000 $***
Distribuitorul care va ocupa locul  3 va primi un
bonus de 2.500 $***  
Distribuitorul care va ocupa locul 4 va primi un
bonus de 1.250 $***
Distribuitorul care va ocupa locul 2 va primi un
bonus de 500 $***  
 Punctele personale CSV sunt acele puncte generate de catre orice distribuitor inscris personal de tine si care opteaza sa cumpere unul din pachetele de produse;  niciun alt punct CSV nu se calculeaza in timpul acestei promotii.


Hai sa facem ca Ianuarie
sa fie inceputul unui an incredibil
Un an nou fericit CieAura!


CieAura Logo - BLUE



   Cei care doresc sa se INSCRIE in echipa mea CieAura si sa DEVINA distribuitori autorizati sau sa ACHIZITIONEZE pentru uz personal produsele CieAura, sa asiste GRATUIT la prezentarea HOLOGRAMELOR si BRATARILOR ENERGETICE CieAura, unde se va explica aceasta forma de terapie revolutionara (chiar de catre doctori!), in ce cazuri se foloseste, cum se foloseste, sa verifice pe propria piele puterea lor, sa afle uimitoarea oportunitate de afacere, ma pot contacta la: 


CARMEN PLESEA, Membru Fondator, Distribuitor Autorizat International NBA/WNBA CieAura si Trainer Calificat
Mobil: 0765.490.002
Email: carmen.cieaura@gmail.com      
    Daca esti interesat si nu mai ai nevoie de alte explicatii, te poti inscrie online direct pe site-ul oficial CieAura: www.carmenplesea.cieaura.com
Pagina oficiala pe facebook: CARMEN PLESEA - Membru Fondator si Distribuitor Autorizat NBA/WNBA CieAura ( http://www.facebook.com/CarmenPleseaCieAuraNBAWNBA . Daca iti place ceea ce fac, poti sa-mi dai LIKE la aceasta pagina ) 
Profil oficial pe Google:
BRATARI HOLOGRAME CieAura Shop ( https://profiles.google.com/u/0/101349256373233441055/about?np=1&hl=ro )
Canal oficial pe YouTube: CarmenPlesea's Channel ( http://www.youtube.com/user/CarmenPlesea ) 
Profil oficial pe hi5:
BRATARI si HOLOGRAME ENERGETICE NBA WNBA CieAura ( http://BRATARI-CieAura.hi5.com )
Detaliile promotiei:

Data: 1 ianuarie 2012, ora 12:00 AM CST pana Sambata, 28 Ianuarie 2012 ora 11:59PM
Tari: In toata lumea
* comisionul de prima inregistrare din exemple e valabil atunci cand tu indeplinesti cerintele 100% , asa cum este mentionat in planul de compensare si poate varia in functie de cerintele pe care le-ai indeplinit.
** punctele CSV ale pachetelor initiale au fost reduse pe perioada acestei promotii. Exemplul comisionului din sistemul binar listat mai sus reflecta comisioanele bazate pe punctele CSV reduse.
Punctele personale CSV sunt punctele generate de oricine, care e inscris personal de tine care face o comanda optionala de produse; nici un alt punct CSV nu se calculeaza in perioada acestei promotii.
*** Bonusurile promotiei vor fi platite dupa 2 saptamani din data in care s-a terminat promotia si rezultatele au fost verificate.
Pachetele de produse initiale disponibile pentru aceasta promotie sunt: 217nhp5 Home Pack, 326bpus11 Business Pack, 327bapus21 Business Advantage pack, 328papus53 Premium Advantage pack, 222ihp4 Home Pack International, 337bpi9 Business Pack International, 338bai18 Business Advantage Pack international, 339pai46 Premium Advantage Pack International, ba21 Business Advantage Pack Hong Kong, pa37 Premium Advantage Pack Hong Kong, da65 Diamond Advantage Pack Hong Kong & Taiwan, 368cmp CWMS Master Pack Initial Product Pack, 330cwmsdp CWMS Double Pack, 331cwmsap CWMS Advantage Pack, & 332cwmsmp CWMS Maximizer Pack.      
Nu trebuie sa cumperi un pachet de produse ca sa devii distribuitor CieAura – Tu ai putea sa devii distribuitor prin cumpararea business center-ului pentru $49 anual. 
Nici un comision nu este platit pana cand produsele nu sunt cumparate. 
Business Center-ul si unul din pachetele de produse initiale trebuie cumparate (ambele) pe durata promotiei. Daca ai cumparat business center-ul in Decembrie si cumperi unul din pachetele initiale pe perioada promotiei, aceasta nu iti da dreptul sa te califici pentru promotie.  Ambele trebuie sa fie cumparate in timpul perioadei de promotie.
Precizari:
  • O persoana poate deveni distribuitor independent CieAura cumparand Business center-ul pentru $49 anual.
  • O persoana poate deveni o persoana de afacere introducand pe piata produsele CieAura si o poate face foarte bine financiar; de asemenea ei pot sa nu castige niciun venit. Numai urmand o formula simpla de a imparti produsele si de a finaliza duce la un impact financiar pozitiv, semnificativ; dar din nou, te rog sa intelegi ca nu exista garantii financiare. Rezultatele individuale variaza in functie de efortul personal, talent, timp dedicate afacerii, atitudinii si altor practice de afacere incomensurabile. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu